
أول حاجة نقطع الفرخة 6 قطع وننقعها فى محلول ملحى ليلة وبعدين نسلقها ربع ساعة وبعدين نطفى النار ونسيبها متغطية 20 دقيقة – بالطريقة اللى شرحتهالكوا قبل كدة هنا
بعد كدة نشيل قطع الفراخ بالمساكة ونصفيها كويس من السوائل (شوربة الفراخ نعمل عليها ملوخية أو أى حاجة بنحبها عادى)
فى طبق عميق نقلب قطع الفراخ كويس فى صوص البيرى بيرى بحيث يغطى كل الجوانب وتحت الجلد ونتركها فى الثلاجة ساعة او أكثر (كل ما نسيبها فى الخلطة كل ما طعمها يبقى أحلى – انا بسيبها 6 ساعات او ليلة)
وبعدين نرص قطع الفراخ على شبكة تحتها صينية ونشويها تحت شواية الفرن العلوية لغاية مالونها يحمر – حوالى 10 دقائق على كل جنب
صدور فيليه البيرى بيرى

صوص البيرى بيرى يباع جاهز فى زجاجات – أو ممكن يتعمل فى البيت بطريقة سهلة – للمكونات والطريقة اضغط هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق