16 ديسمبر 2016

اومليت بالسبانخ

جربوا الاومليت دة لذيذ جداً ومشبع ومغذى

المقادير (لشخص واحد)

  • بيضتين
  • 100جم سبانخ طازجة او مجمدة (ممكن نجمدها فى البيت – الطريقة هنا << )
  • كوب كزبرة خضراء مفرية
  • بصلة مقطعة فتافيت صغيرة
  • فص ثوم مفروم
  • معلقة صغيرة كزبرة ناشفة
  • ربع معلقة صغيرة ملح وكبابة صينى
  • معلقة زبدة او سمن او زيت
  • حلقات طماطم – فلفل رومى – بصل اخضر

الطريقة

  • نضرب البيض فى طبق ثم نضيف كل المقادير ونقلب
  • نضع الزبدة فى طاسة تيفال على النار ونصب فيها الخليط ونفرده ليملأ الطاسة
  • لما البيض يتماسك من الاسفل : نطبق الاومليت نصفين على نفسه – دقيقة ونقلبه على ظهره دقيقة كمان ثم نزحلقه فى طبق التقديم ونزينه بحلقات طماطم فلفل رومى – بصل اخضر

بالف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق