لو زهقتوا من طبيخ الكوسة جربوا الطريقة دي – طعم جديد ولذيذ جداً
المقادير
- معلقة كبيرة زبدة
- معلقة كبيرة ثوم
- معلقة صغيرة روزماري مطحون
- كيلو كوسة
- معلقة صغيرة بابريكا مدخنة
- معلقة صغيرة ملح بحري
- معلقة صغيرة فلفل اسود
- معلقة كبيرة صلصة طماطم
الطريقة
- نغسل الكوسة ونقطعها حلقات
- نشوح الثوم في الزبدة ببطء على نار هادية شمعة مع الروزماري المطحون
- نضيف الكوسة ونقلبها في الزيدة
- نضيف الملح والبابريكا المدخنة ومعلقة الصلصة ونقلب الكل
- نغطي الحلة ثلث ساعة على نار هادية جدا شمعة مع التقليب من حين لآخر
- تقدم ساخنة او باردة
دمتم في رعاية الله وحفظه
حاج محمد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق