صلصة مناسبة جداً للسلطة اليوناني – تضفي عليها مذاق رائع
المقادير
- 100جم زبادي بلدي او لبن رايب فلاحي
- 100جم جبنة براميلي ناشفة
- معلقة كبيرة ثوم مفروم
- عصير ليمونة
- معلقة كبيرة خل
- معلقة صغيرة شطة او قرن فلفل حامي مفروم
- معلقة صغيرة زعتر اخضر
- معلقة صغيرة بابريكا
- معلقة صغيرة ملح
- معلقة صغيرة فلفل اسود
الطريقة
- نهرس الجبنة مع الزبادي في برطمان ونقلب معاهم بقي المقادير
- نغطي البرطمان في الثلاجة
- نستخدمها في عمل سلطة يوناني لذيذة ومغذية
[text_block id=22829 description=”نظام قاراطاى”]
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق