09 أبريل 2019

ثومية زبادي وجبنة براميلي

صلصة مناسبة جداً للسلطة اليوناني – تضفي عليها مذاق رائع

المقادير

  • 100جم زبادي بلدي او لبن رايب فلاحي
  • 100جم جبنة براميلي ناشفة
  • معلقة كبيرة ثوم مفروم
  • عصير ليمونة
  • معلقة كبيرة خل
  • معلقة صغيرة شطة او قرن فلفل حامي مفروم
  • معلقة صغيرة زعتر اخضر
  • معلقة صغيرة بابريكا
  • معلقة صغيرة ملح
  • معلقة صغيرة فلفل اسود

الطريقة

  • نهرس الجبنة مع الزبادي في برطمان ونقلب معاهم بقي المقادير
  • نغطي البرطمان في الثلاجة
  • نستخدمها في عمل سلطة يوناني لذيذة ومغذية

[text_block id=22829 description=”نظام قاراطاى”]

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق